Terapie pevným objetím - konstelace

03.12.2011 13:00

- stavění rodinných systémů

v sobotu 3. prosince 2011 ve 13 hodin
na nové adrese Údolní 5,  Brno

jen pro přihlášené
mobil 72 12 18 809

mail: pevneobjeti@seznam.cz

  • Konstelace pomáhají při vztahových potížích s dětmi, partnerem, rodiči, odkrývají kořeny deprese, nesouladu v rodině, proč se nedaří najít partnera, proč jsou děti neklidné, zlepšují nadváhu, zdravotní stav, finance a pod.

  • Při rodinných konstelacích se slovně neprobírají traumatické situace, ani se neobávejte, že by něco ukazovalo na to, že jste špatný rodič či problematický partner, ale odkryjí a odstraní se skutečnosti v předchozím rodinném systému, které brání plně se věnovat Vašemu spokojenému životu.
  • Rodinné konstelace se staly módní záležitostí, v současnosti se objevuje mnoho nabídek různých kvalit, věnujte prosím proto pozornost tomu, kdo dané konstelace vede a zda nabízí následnou terapeutickou péči pro klienty.
  • Certifikovaní terapeuté pevného objetí přistupují k rodinným konstelacím podle etických norem a pravidel daných Dr.Jiřinou Prekopovou
  • Nejsou vhodné pro děti, pubertální mládež a psychiatrické diagnózy.
  • Tam, kde vyrovnání v konstelaci nestačí, používáme později terapii pevným objetím, více na adrese  www.prekopova-pevneobjeti.cz

Cena: účast 500,- Kč
Objednané konstelace 1.000,- Kč
Sleva 100,- Kč pro studenty, matky na MD, manželské páry a seniory

Budou se stavět dvě konstelace, dle předchozí osobní domluvy v poradně.

Přihlášky do 1.prosince. Kdo by rád stavěl rod v uvedených termínech, přihlaste se prosím, pokud bude na tyto termíny více zájemců, uspořádám ještě další konstelace.

 

Na setkání se těší: Jana Gregorová, sociální pedagog, terapeut pevným objetím

Zpět